Byggetrinn 1

Trinn 1 - Ved byen og ved vannet

På hjørnet mot Ladebekken og Strandveien, starter Øvre Nyhavna med sitt flotte signaturbygg Bølgen. Med sine myke former og spennende arkitektur ønsker bygget alle som kommer velkommen inn til Øvre Nyhavna.

De tre byggene i byggetrinn 1 har hver sine særegenheter. Bølgen, signaturbygget, ønsker velkommen med sine myke buer. Baugen ligger stødig i sjøkanten med sine storslåtte takterrasser og til slutt Broen med sin fascinerende asymmetri og finurlige bro som binder den sammen med Bølgen.

Felles for dem er den utvendige hagen med gode sol- og lysforhold. Her kommer det benker på solrike plasser og lekeplassen blir plassert midt i hjertet av anlegget. En helhetlig, variert beplantning av trær, hekker og blomstrende busker gjør at man i realiteten vil bo i et nytt parkkvartal på Øvre Nyhavna.

Urbant men tilbaketrukket!

Bølgen

Signaturbygget, Bølgen (A2), ligger på hjørnet mot Ladebekken og Strandveien. Bygget lever sitt eget myke liv. Formen forsterker at det ligger i en spesiell posisjon.

Broen

Broen (A3) er bygget med flest leiligheter i dette byggetrinnet. Broen og Bølgen er sammenbundet med en innglasset bro hvor du kan speide utover byen og fjorden.

Baugen

I Baugen (A1) finner du leiligheter fra 26,5kvm til 105 kvm. Et stort spenn som tilfredsstiller de fleste behov og ønsker.

Fantastisk utsikt

Utsikten fra de store balkongene i Bølgen er noe helt for seg selv. Sene sommerkvelder med solnedgang kan nytes til det fulle her i Trondheims nye bydel.

Finn din nye bolig

Øvre Nyhavna satte salgsrekord i Trondheim på Byggetrinn 1, men vi har fortsatt noen leiligheter igjen i Trinn 1. I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, se priser og oversikt over de forskjellige leilighetene.
Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg innen kort tid. Fremtiden på Øvre Nyhavna!

Møt oss på infosenteret


Vi ønsker velkommen til en hyggelig boligprat mandager kl 17 og onsdager kl 13 på infosenteret i Ladebekken 12, rett bak Leos Lekeland

Vi legger også til rette for privatvisning eller hjemmebesøk. Ta kontakt så finner vi sammenen løsning som passer best for deg!

Registrer deg her og du vil få muligheten til å se / laste ned prospektet her.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Trondheims nye bydel

Husker du Solsidens forvandling, fra grå industri til et yrende knutepunkt? Nå står Nyhavna for tur. På tegnebrettet finner du boliger, kafeer, butikker og nye arbeidsplasser med utsikt mot sjøen. Her vil en urban bydel reise seg, som en sammensmeltning mellom det gamle industriområdet og det sentrum vi kjenner. Historikken i området gir Øvre Nyhavna en autentisk ryggrad. Nytt, men ekte. Moderne og likevel så fullt av sjel.

 • Fremtidens Øvre Nyhavna

  Eventyret om Øvre Nyhavna har såvidt begynt
 • Arkitekt Per Knudsen

  Innfallsporten til Øvre Nyhavna
 • Turmulighetene

  Dine turer din hverdag
 • Utbygger Heimdal Bolig

  Fremtidsrettet boligbygging
 • Boligdrømmen

  Et drømmeprosjekt ute og inne
 • Roar Hildonen

  Pub- og restauranteier