Arkitekten - Kine Tambs

Ny arkitket - nytt trinn - nye leiligheter

Det er samme sjel i en ny kropp. Det er fremdeles Øvre Nyhavna. Bare med en ny vri.

Kine Tambs er sivilarkitekt og partner i velrenomerte Voll arkitekter. Kine har tidligere jobbet med suksessprosjekter som Ringve park, Grilstad Park og Perspektiv Steinan. Vi er derfor ekstra fornøyde med at det er nettopp Kine ved Voll Arkitekter som skal ta Øvre Nyhavna til nye høyder.


Intervju - Kine Tambs

«Det er viktig for meg at det henger i hop. Men jeg vil også tilføre noe nytt.» Tambs, som har vært arkitekt siden slutten av 80-tallet, er opptatt av synlig utvikling. Hvert trinn betyr et nytt sted – og en ny tid. Det må gjenspeiles i innpakningen, mener hun. Hun har dykket dypt ned i det fundamentale ved Øvre Nyhavnas siste byggetrinn. Hva er spesielt, og hva er vakkert? Bygget på 8. etasjer skal stå stolt og høyreist, og det avlange bygget skal ligge elegant i terrenget. For å skape kvalitetsfølelse, skal to av byggene kles i skjermtegl. Et materiale lite brukt i Trondheim, forteller arkitekten. Men et materiale som forbindes med både bestandighet og soliditet.


«Dette er enda et hakk opp, og vi må presentere noe nytt. Det tror jeg vi har fått til. Det skal være en kontinuitet ved Øvre Nyhavna. Det skal ikke være noen åpenbare skiller – og alt skal henge sammen. Men noen brikker skiftes ut. Nytt liv skal tilføres. De nye tankene skal spille på lag med de forrige, og totalt skal de skape den viktigste følelsen av alle: den av et hjem.


«Jeg er glad i at ting ser pent ut, og det er Heimdal Bolig også.» Hun legger vekt på at utbyggeren har vært med på å tenke nytt. De har hatt en felles målsetning: å skape et prosjekt som ser fantastisk ut – og som oppleves likedan. Øvre Nyhavna blar nå om til sitt neste kapittel, men det fortsatt den samme historien. Her vil du få et hjem som gir deg mer. Et hjem du kan være stolt av.


«Øvre Nyhavna - Something old, something new. Something green, something blue.»


Toppen

Trinn 4 på Øvre Nyhavna oser av pen arkitektur. Toppen skiller seg ut med bruk av teglsten, noe som gir bygget en særegen karakter. Her finner du leiligheter fra 30,5 kvm og opp til 152,5 kvm. Den største, i femte etasje, er en lekker 4-roms leilighet med en imponerende stor balkong på hel ved byen.

Høyden

Høyden er det høyeste bygget i dette trinnet og huser relativt store leiligheter fra 83 kvm og opp til 138,5 kvm. Både Toppen og Høyden ligger i direkte tilknytning til den store parken. Ta heisen ned fra leiligheten og rusle gjennom grøntområdet helt ned til fjorden.

Et lekent uteområde

En grønn lunge opparbeidet i trappet terreng fører deg ned mot fjorden. Her kommer det flere trebenker som følger terrengformene som gir karakter til uterommet, hvor du kan sette deg ned og nyte solen.

Meld din interesse


Vi holder åpent vårt infosenter i Ladebekken hver mandag kl 17 og onsdag kl 13.

Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjon, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel