Toppleilighet

Kun 2 leiligheter igjen

Innflyttingsklare toppleiligheter på 133 m2 med fantastisk utsikt over Trondheim by.
Leilighetene har høy standard, god planløsning, luftig bo-atmosfære og en upåklagelig beliggenhet.
I solhellinga der byen møter marka. Ny pris, nå fra 9.990.000,- +omk

Her får du en flott lys og delikat 4-roms toppleilighet med bra beliggenhet. Leiligheten har vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon noe som gjør at boligen alltid føles lun og frisk. Du får stor stue-/kjøkkenarea og tre soverom som er tilbaketrukket fra stue-/kjøkkenarealet og to bad i tillegg to bad. Oppholdsrommet er ekstra romslig med mange møbleringsmuligheter, og har skyvedør ut til en solrik hjørnebalkong. Hovedsoverommet har eget bad og mulighet for walk-in garderobe, mens det andre badet ligger i forbindelse med gangen og har eget vaskerom.

Mer om hvert rom finnes nederst på siden.

leilighetens mange rom

Hjemmets samlingspunkt

Matgleder - Lett som en lek! Et kjøkken er mer enn bare et kjøkken, det er hjemmets samlingspunkt. Her får du et lyst og delikat kjøkken med stor benkeplate, som inneholder alt du trenger. Kjøkkenet leveres i bunnsolid kvalitet fra HTH, med integrerte hvitevarer fra Siemens. Med et slikt kjøkken blir matlaging bare trivsel, og det vil være en en glede å ta det i bruk!

Den beste starten

En deilig start på dagen. Et baderom som ingen har brukt før. Helt nytt, og bare ditt! Denne leiligheten inneholder to bad, ett fra hovedsoverommet og ett fra gangen med tilhørende vaskerom. Begge badene har delikate hvite fliser, samt moderne kvalitetsinnredning fra HTH, innredet med fokus på funksjonalitet og velvære. La ditt nye baderom by på en god start på dagen; hver eneste morgen.

SOV GODT

Soverommet er et sted der vi skal kunne føle oss komfortable, et sted vi kan koble av fra resten av verden. Tilbaketrukket fra stue-/kjøkkenarealet ligger ditt nye hovedsoverom på ca 15 kvm. Hovedsoverommet har direkte adgang til eget bad og mulighet for walk-in garderobe. Her ligger alt til rette for en god natts søvn; hver eneste kveld.

TV-stue for liten og stor

Lite er bedre enn å krype opp i sofaen en fredagskveld, gjerne med en film og noe godt å spise. I denne leiligheten er ett av de tre soverommene brukt til TV-stue. Stuen er på 12 kvm og det er god plass til sofa og bord. Her er det med andre ord plass til både liten og stor!

Din nye stue

Stuen er det perfekte rom for sosiale sammenkomster! Her kan du tilbringe tid med familien, eller nyte stillheten alene. La rommet skape gode minner, gode samtaler, og sene kvelder i hyggelig lag. Din nye stue er på ca 58 kvm, med åpen kjøkkenløsning, noe som gjør det enda enklere å komme tett på hjemmets samlingspunkt.

Din nye utsikt

Denne toppleiligheten byr på en fantastisk utsikt over Trondheim by! Her kan du senke skuldrene og nyte synet av byen din idet solen går ned. Balkongen har store og flotte innredningsmuligheter, med plass til både loungemøbler og spisebord. La de sene, gode kveldene oppleves ute på en varm og deilig sommerkveld i Trondheim!

Velkommen hjem

Når du kommer inn i leiligheten blir du møtt av en lys og trivelig entre på ca 9,5 kvm, som tar deg inn til stue/kjøkkenarealet. Fra entreen har du tilgang til et stort bad med tilhørende vaskerom. Praktisk, lettvint, og meget behagelig.