Hva er boligen min verdt?

BYGG A I SALG NÅ

VISNING
Mandag kl 17:00. - 18:00
Onsdag kl. 12:00 - 13:00

Bestill prospekt

Send oss din kontaktinformasjon så vil du motta prospektet på epost.

Velkommen til Perspektiv Steinanvegen!

Vi har nå gleden av å presentere neste bygg i Perspektiv Steinanvegen. På en skjermet tomt med fantastisk utsikt og solforhold tror vi mange vil finne sitt neste hjem. 

Åttiseks heldige boligkjøpere får snart muligheten til å flytte inn i første byggetrinn av Perspektiv Steinanvegen. Du kan bli en av dem, enten du er alene eller har familie. Leilighetene spenner seg nemlig fra 30 til 156 kvadratmeter.

Uansett om du går for startleilighet eller penthouse, er du garantert en leilighet med god atmosfære som alltid ønsker deg velkommen. Fra de elegante fasadene i glass og puss, til de praktiske romløsningene i leilighetene: Den høye kvaliteten i hver minste detalj gjør hverdagen i Perspektiv Steinanvegen både komfortabel og fornøyelig.

Og du? Det vakreste ved leilighetene oppdager du først når du løfter blikket. Tre ut på balkongen en sen sommerkveld, og opplev det majestetiske synet av den rødglødende himmelen når sola går ned bak Fosenalpene. En mer innbydende utsikt skal du lete lenge etter.

Utvid horisonten. 

Velkommen til Perspektiv Steinanvegen!

Nye muligheter med spennende leilighetstyper!

En ny spennende leilighetstype på 61 kvm med 5 meter takhøyde og messanin med et ekstra soverom. Store vindusflater og høy standard vil gjøre disse til et svært spennende alternativ for mange!

Se byen fra et nytt perspektiv

I en tid der mange slår seg ned i sentrum, er det lov å tenke litt utenfor både boksen og byen. Men ikke tro at Perspektiv Steinanvegen ligger avsides av den grunn – snarere tvert imot. For selv om Steinan ligger avskjermet fra den viltre bykjernen, har du kort vei til det urbane bylivet.

Å ta turen til Solsiden eller Torvet er gjort på noen få strakser. Bussene passerer hyppig, og plukker deg opp like utenfor. Har du bil, kjører du strake veien til byen.

Kort vei til tross, behøver du ikke å trekke mot sentrum hver eneste dag. I tøffelavstand har du nemlig Kiwi, Meny, Bunnpris og Rema 1000, apotek, treningssenter og skole og barnehager.

I tillegg ligger Estenstadmarka med oppkjørte skiløyper om vinteren og fine turstier om sommeren kun få minutter unna. 

Vil du puste ut og trekke frisk luft ute i naturen, shoppe i byen eller slappe av på balkongen i Perspektiv Steinanvegen er valget ditt.

Finn din leilighet

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

flott og moderne; også utenfor leiligheten!

Vi ønsker å gi deg som beboer i Perspektiv et moderne og flott hjem og det utvider seg også til utearealene. Det skal være hyggelig å gå ut i området og nyte fellesarealene som er pent opparbeidet med benker, stier og beplantning med dine naboer.

K O N T A K T