PERSPEKTIV STEINAN

Et godt hjem skal ikke bare holde god kvalitet og vare lenge. Det skal også være et sted hvor du kan komme hjem, senke skuldrene og slappe av i rolige og vakre omgivelser.

Uansett om du går for startleilighet eller penthouse, er du garantert en leilighet med god atmosfære som alltid ønsker deg velkommen. Fra de elegante fasadene i glass og puss, til de praktiske romløsningene i leilighetene: Den høye kvaliteten i hver minste detalj gjør hverdagen i Perspektiv Steinanvegen både komfortabel og fornøyelig.

Eksklusive leiligheter med nydelig utsikt i solhellinga der byen møter marka.

I solhellinga der hvor Estenstadmarka møter byen

Å ta turen til Solsiden eller Torvet er gjort på noen få strakser. Bussene passerer hyppig, og plukker deg opp like utenfor. Har du bil, kjører du strake veien til byen.

Kort vei til tross, behøver du ikke å trekke mot sentrum hver eneste dag. I tøffelavstand har du nemlig Kiwi, Meny, Bunnpris og Rema 1000, apotek, treningssenter og skole og barnehager. I tillegg ligger Estenstadmarka med oppkjørte skiløyper om vinteren og fine turstier om sommeren kun få minutter unna.

Vil du puste ut og trekke frisk luft ute i naturen, shoppe i byen eller slappe av på balkongen på Perspektiv Steinan er valget ditt.

Visning

81 kvm.: Finn-kode 158019179

133 kvm.: Finn-kode 158012132

Med tanke på den spesielle situasjonen vi er i nå, har vi også video av våre nye boliger og legger også til rette for privatvisning eller hjemmebesøk. Ta kontakt så finner vi sammenen løsning som passer best for deg!

Registrer deg her og du vil få muligheten til å se / laste ned prospektet til Perspektiv Steinan.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

Lys og fin 3-roms leilighet

Leiligheten er på 63m2 og er en romslig 3-roms leilighet. Her er det også et luftig soverom som er godt tilbaketrukket fra stue/ kjøkkenarealet. Stuen har plass for både spisebord og sofaseksjon og fra stuen har man skyvedør til en stor flislagt og vestvendt balkong med fin utsikt.

Toppleilighet med fantastisk utsikt

Toppleiligehten er på 133m2 har tre soverom som er godt tilbaketrukket fra stue/ kjøkkenarealet, samt en flott “master suite” del med eget bad og tilliggende walk-in-garderobe/ bod. I gangen er det et eget bad og gjestetoalett. Fra den stuen har man skyvedør til en stor flislagt og vestvendt balkong med meget gode solforhold.

Toppleilighet med utsikt og stor terrasse

Den største toppleiligheten er på 157m2 har 3 gode soverom og stuen og kjøkkenarealet på hele 75 m2. Her har du plass for både spisebord og stor sofaseksjon med tilhørende godstoler. Fra stuen har man skyvedør til en stor flislagt og vendt balkong, samt en stor takterrassedel med utsyn i alle himmelretninger.

Kjøkken og bad med god kvalitet

Et kjøkken er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt, hvor det moderne livet leves. En god start på dagen krever et lyst og delikat baderom. På Perspektiv Steinanveien får du nytt bad og kjøkken som ingen har brukt før. Vi har valgt en leverandør som har lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet - HTH.

BOLIGVELGER

I vår boligvelger kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.