Utstyrt med det beste

Utstyrt med det beste

Ditt nye hjem skal ikke bare holde god kvalitet og vare lenge - det skal også være et sted hvor du kan komme hjem, senke skuldrene og slappe av i rolige og vakre omgivelser.

Ingenting slår den første natten i et splitter nytt hjem –kanskje bortsett fra hvor smertefri prosessen er i forkant.

I Perspektiv Steinanvegen skal hverdagen din være enkel. Det gjelder både før og etter du flytter inn. Du slipper å kjempe med andre i en budrunde, men kjøper leiligheten til fast pris uten forskuddsbetaling. Mens du venter på at bygget skal stå ferdig, trenger du ikke gjøre annet enn å glede deg. Når du får overrakt nøklene, venter alle rom og flater i hjemmet på at du skal ta dem i bruk. Du er den første som koker mat på stekeplatene og den første som tar seg en varm og forfriskende dusj på badet. Da føles det litt mer ditt.

Et nytt hjem er også et moderne hjem. Vannbåren varme i gulv og balansert ventilasjon gjør at boligen alltid er lun og frisk, frosne vintermorgener så vel som solfylte sommerkvelder. Kommer du hjem fra jobb en regntung høstdag, er det bare å kjøre bilen inn i parkeringskjelleren og ta heisen opp til inngangsdøra. Inne som ute er du omgitt av materialer som ikke bare er dekorative, men også slitesterke. Her bygger vi nemlig med et langtidsperspektiv.