Slik er livet på  Perspektiv Steinanveien

Slik er livet på «Trondheims tak»

Et godt hjem skal ikke bare holde god kvalitet og vare lenge. Det skal også være et sted hvor du kan komme hjem, senke skuldrene og slappe av i rolige og vakre omgivelser. Perspektiv Steinanvegen kan gi deg nettopp dette.

Leilighetene i Perspektiv Steinanvegen er perfekt for deg som ønsker å trekke vekk fra byens kjas og mas – men likevel vil kjenne på pulsen av Trondheim. Her bor du tett inntil Estenstadmarka, som kan by på idyll og flotte naturopplevelser året rundt. På vinteren kan du skli avgårde i nypreppede skiløyper, og på sommerhalvåret finnes det mange koselige turstier for både store og små. På fine dager kan du gå tur til Estenstadhytta, eller bare slappe av på din egen veranda og nyte solen når den står opp – og går ned bak Fosenalpene.

- Enten man har barn eller er pensjonist, finnes det fasiliteter for alle her. Det er gåavstand til både barnehager, treningssenter, butikker og skole. Steinan er et veldig allsidig område, og det er ikke rart at det er et populært sted å bosette seg.

Attraktiv beliggenhet

Ønsker du en tur til sentrum, er det meste godt tilrettelagt ved Perspektiv Steinanvegen. Bussene stopper like ved og med sykkel er du i byen på knappe 15 minutter.


- De som har kjøpt leilighet her så langt er både barnefamilier, enslige pensjonister og veletablerte par. Felles for dem er det at de ønsker å komme seg vekk fra bykjernen - men likevel bo i nærheten av både shopping og friluftsliv. Og på toppen av det hele får de bo på et sted med en fantastisk utsikt.


Det er ikke bare de flotte omgivelsene som gjør dette boligprosjektet så populært. Prosjektet har lagt stor vekt på å skape et nytt hjem for folk som ønsker å bo i nærheten av alt – men samtidig bo i et rolig miljø. Leilighetene er eksklusive, og har en flott fasade av hvit murpuss, glass på verandaen og detaljer i kobber. Alle leilighetene har varmbåren gulvvarme, og hver sin elbil-lader til disposisjonDet er Heimdal Bolig og Voll Arkitekter som står bak boligprosjektet, og de har lagt stor vekt på å skape et hyggelig uteområdet, med benker, stier, blomsterbed og planter. Her legges det til rette for gode naboskap og hjemmekoselig atmosfære både inne og ute.


- Leilighetene er populære, og det er tydelig at dette er et attraktivt prosjekt for trondheimerne som vil ha litt av alt det gode vi har å by på, sier Løbakk, og legger til at byggeprosjektet er det tredje bestselgende boligprosjektet i Trondheim.


Fra startleilighet til penthouse

Perspektiv Steinanvegen rommer 190 leiligheter med meget god standard, og så langt er 173 av dem kjøpt. De flunkende nye leilighetene er fordelt på seks bygg - og man får alt fra startleilighet på 29 kvadratmeter, til en penthouseleiligheter på opp til 157 kvadratmeter.

Fra leilighetene i de øverste etasjene får man en unik utsikt over hele byen, men uansett etasje får man nyte godt av den gode og luftige beliggenheten på Steinan.

-Vi ser at flere av de som har bodd i større hus i området fra før, har kjøpt seg en mindre leilighet på Perspektiv Steinanvegen. Det som også gjør disse boligene så populære er at de er helt nye, og kjøperen vil være den første til å lage mat på kjøkkenet, ta en dusj på badet og nyte et glass vin på verandaen.

Vi mener leilighetene i Perspektiv Steinanvegen kan by på flere ting som få andre boligprosjekt kan skilte med, men en ting skiller seg ut:

-Det unike i Perspektiv Steinanvegen er utrolig gode solforhold uansett etasje, med luftig utsyn fra alle leilighetene. Her får du sett byen fra et helt nytt perspektiv.