Nærhet til alt du trenger

NÆRHET TIL ALT DU TRENGER

Vil du puste ut og trekke frisk luft ute i naturen, shoppe i byen eller bare slappe av på balkongen med nydelig utsikt er Perspektiv Steinan et godt valg for deg!

I en tid der mange slår seg ned i sentrum, er det lov å tenke litt utenfor både boksen og byen. Men ikke tro at Perspektiv Steinanvegen ligger avsides av den grunn – snarere tvert imot.

For selv om Steinan ligger avskjermet fra den viltre bykjernen, har du kort vei til det urbane bylivet. Å ta turen til Solsiden eller Torvet er gjort på noen få strakser. Bussene passerer hyppig, og plukker deg opp like utenfor. Har du bil, kjører du strake veien til byen. Kort vei til tross, behøver du ikke å trekke mot sentrum hver eneste dag. I tøffelavstand har du nemlig Kiwi, Meny, Bunnpris og Rema 1000, apotek, treningssenter og skole og barnehager.

I tillegg ligger Estenstadmarka med oppkjørte skiløyper om vinteren og fine turstier om sommeren kun få minutter unna. Vil du puste ut og trekke frisk luft ute i naturen, shoppe i byen eller slappe av på balkongen i Perspektiv Steinanvegen er valget ditt.