Saupstad Torg

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Nytt trinn kommer for salg

Nå starter vi straks salget av leilighetene i bygg C, som ligger oppå senteret. Meld din interesse her.

Har du ikke 15 % i egenkapital?

Finansiering for deg som ikke har 15 % egenskapital. Se mer info her

Byggingen er godt i gang

Etter flere år med utredning og høringer er vi endelig i gang med å realisere drømmen om Saupstad Torg. Gravingen og grunnarbeidet er godt i gang, og vi gleder oss til å se nye Saupstad Torg ta form.

Visning

Tirsdag kl. 15.00-16.00
Torsdag kl. 11.00-12.00

Sted: Visningshuset til Saupstad Torg

Om prosjektet

Saupstad Torg blir bestående av 260 leiligheter, spredt over flere leilighetsbygg samt to punkthus med henholdsvis 6 og 9 etasjer. Det nye torget vil fungere som det nye bydelssentrumet. Her vil du finne alt du trenger, fra dagligvarebutikk, restauranter og kafeer til frisørsalong, apotek og treningssenter.

Vi håper det nye torget kan være med på å forsterke det allerede levende lokalsamfunnet på Saupstad, med gode grønne takterrasser, lekeplasser og fellesområder.

Lyst til å vite mer? Meld interesse i skjemaet lenger ned på siden eller ta kontakt med en av våre meglere.

Leilighetene

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Meld interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Har du ikke 15 % egenkapital?

Sammen med Melhusbanken har vi et finansieringskonsept som retter seg mot kunder som ikke har 15 % egenkapital. Kunder som har tilstrekkelig med betjeningsevne, eller som har forventet inntektsutvikling, kan få finansieringsbevis selv om de ikke har 15 % egenkapital.

Kontaktskjema finner du her.

Rett Hjem Bolig

Rett Hjem Bolig er først og fremst en utvikler av boligprosjekter i Midt-Norge, innslagsvis med en næringsdel i tilknytning til boligene. Vi har et internt arkitektkontor og vårt fokus på kvalitet og utforming av gode planløsninger gjør at vi stolt kan si at vi utvikler boliger folk har lyst til å bo i. Rett Hjem Bolig oppført over 200 leiligheter de siste tre årene og har som målsetting å bygge mellom 50 og 100 nye boliger i året fremover. Gjennom tilknyttede selskaper har vi også, justert for eierandel, 7000 kvm næringsareal, fullt utleid til statlige eller kommunale aktører.

I Selskapet sitter vi alle tett på beslutningene. Vi kjennetegnes av at vi alle har et høyt engasjement for selskapet, og er tilgjengelig og fleksibel rundt oppgaver som dukker opp.

Rett Hjem Arkitekter

Rett Hjem Arkitekter ble etablert i Trondheim i 2012 og har i dag 16 ansatte. Siden oppstart har selskapet vært involvert i ca. 70 ulike bolig-, kontor- og hotellprosjekter i hele Norge fra Sandnes i sør til Hammerfest i nord.

Rett Hjem Bolig sin hjemmeside finner du her