Saupstad Torg

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Velkommen til Saupstad Torg

Her kommer 252 nye boliger og mange gode servicetilbud i hjertet av Saupstad. Her har du alt du trenger i umiddelbar nærhet! Og med metrobussen rett utenfor inngangen blir dette et av byens sentrale knutepunkter.

Leilighetene som bygges er fra 37 til 80 kvm og har alt fra 1-3 soverom. Det nye torget skal være et knutepunkt som er både levende og pulserende, og skal skape møteplasser både inne og ute. Her vil du få grønne takterrasser, uteservering i gågata og trivelige lekeplasser. Alt du trenger for å skape et levende lokalsamfunn.

Leilighetsbyggene vil bli bygd på taket av det nye kjøpesenteret, som vil fungere som bydelssentrum for området. Beboerne på Saupstad Torg vil nyte godt av fasilitetene i prosjektet. Det kommer en stor dagligvarebutikk, forskjellige restauranter, frisør, apotek, treningssenter, kafé m.m.

De fleste leilighetene i prosjektet har sør eller vestvendte uteplasser med gode solforhold. Mange av leilighetene i 1. etasje har store terrasser med en liten hageflekk.

Med et veldig godt kollektivtilbud og muligheten for innvendig parkering så har man gode og raske forbindelser til Trondheim Sentrum, Heimdal og resten av byen.

Som en av få bygg på Saupstad med heis og parkeringskjeller så vil dette være et prosjekt som er attraktivt å bo i for mennesker i alle livssituasjoner.

Saupstad har vært, og er, et område under sterk positiv utvikling. Bydelsløftet på Saupstad har fått nasjonal oppmerksomhet og bydelen er kåret til en av Norges beste bydeler å bo i. Det er kort vei til barnehager, skole, lekeplasser og flere forskjellige treningsanlegg (bl.a. Kolstad Arena).

Trinn 2 kommer snart for salg

Bygg D vil bestå av 71 leiligheter fra 35 til 72 kvm. Dette er det høyeste bygget i prosjektet og det med best sol- og utsiktsforhold.

Se for deg å nyte utsikten og kveldssolen på din vestvendte balkong i 7. etasje etter å ha spist en bedre middag på en av Torgets restauranter.

Meld din interesse under her 👇🏻

Meld interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Leilighetene

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Rett Hjem Bolig

Rett Hjem Bolig er først og fremst en utvikler av boligprosjekter i Midt-Norge, innslagsvis med en næringsdel i tilknytning til boligene. Vi har et internt arkitektkontor og vårt fokus på kvalitet og utforming av gode planløsninger gjør at vi stolt kan si at vi utvikler boliger folk har lyst til å bo i. Rett Hjem Bolig oppført over 200 leiligheter de siste tre årene og har som målsetting å bygge mellom 50 og 100 nye boliger i året fremover. Gjennom tilknyttede selskaper har vi også, justert for eierandel, 7000 kvm næringsareal, fullt utleid til statlige eller kommunale aktører.

I Selskapet sitter vi alle tett på beslutningene. Vi kjennetegnes av at vi alle har et høyt engasjement for selskapet, og er tilgjengelig og fleksibel rundt oppgaver som dukker opp.

Rett Hjem Arkitekter

Rett Hjem Arkitekter ble etablert i Trondheim i 2012 og har i dag 16 ansatte. Siden oppstart har selskapet vært involvert i ca. 70 ulike bolig-, kontor- og hotellprosjekter i hele Norge fra Sandnes i sør til Hammerfest i nord.

Rett Hjem Bolig sin hjemmeside finner du her