Signaturhagen Stjørdal

Velkommen til Signaturhagen Stjørdal

I Signaturhagen Stjørdal finner du ikke bare en plass å bo, men en plass å leve. Det unike konseptet med moderne leiligheter og store fellesområder skaper et samhold og fellesskap du finner få andre plasser.

SIGNATURHAGEN - ET TOBB PROSJEKT!

Hos Signaturhagen Stjørdal kan du nyte livet med varierte muligheter for å dyrke egne interesser.

Midt i Stjørdal sentrum har du nå mulighet til å bosette deg i et av våre populære Signaturprosjekt. Leilighetskomplekset får unike fellesarealer som skaper naboskapet og friheten med blant annet lun tropisk hage med sommer hele året, en felles lounge samt gjesterom til bruk for alle.

Forkjøpsrett for TOBB-medlemmer. Bli medlem i dag!

Vårt konsept med tropisk hage og samhold

Her fokuseres det på det trivelige naboskapet og friheten som voksen.

Leilighetskomplekset bygges med fellesareal som trivelig tropisk hage, lounge og gjesterom.

Kommer du fra enebolig og ønsker en enklere hverdag med unike fasiliteter? Begynner du kanskje å bli lei vedlikehold og snømåking? Tidsklemma kan være en utfordring? Her har du muligheten for et sosialt og aktivt liv i umiddelbar nærhet til ditt eget hjem.

Leilighetene

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Godt naboskap & supre fasiliteter

Om du er vant til enebolig med mange soverom og stor spisestue kan overgangen fra hus til leilighet kanskje virke stor. I Signaturhagen har vi forsøkt å gjøre overgangen mindre brå. Reserver gjesterommet når du får besøk. Bruk loungen når du skal invitere venner og familie på fest eller middag.

I den tropiske hagen er det sommer hele året. Nyt en god bok i hagen, under et palmetre – mens regnet pisker på vindusruta. Kos deg med en kopp kaffe og dagens aviser. Se Champions League på storskjerm i loungen sammen med venner og naboer. Valget er ditt.

Beliggenhet


Signaturhagen Stjørdal er prosjektet for deg som ønsker å ha alt du trenger rett utenfor døra. Prosjektet bygges på den beste tomta i sentrum, med park, Kimen og shopping i umiddelbar nærhet.

Her får du et godt kollektivtilbud der det kun er 30 minutter med bil/buss/tog til Trondheim.

Signaturhagen Stjørdal

Leilighet C-405

Leilighet C-406

Leilighet B-301

Leilighet B-201

Tropisk hage, 2. etasje

Tropisk hage, lobby

Oversiktsbilde, tropisk hage

Allkjøkken

Spa

Treningsrom

1. etasje

2. etasje

3. etasje

4. etasje

5. etasje

Fellesareal 1. etasje

Fellesareal 2. etasje

Meld interesse


Registrer deg her og vi holder deg fortløpende oppdatert om dette spennende leilighetsprosjektet midt i Stjørdal sentrum.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel