Signaturhagen Stjørdal

Orkidéen i salg nå!

Ni nye leilighetstyper på 77-125 kvm, med 2-3 soverom og sørvendt balkong med utsikt over den frodige bakhagen.

Salget har startet for byggetrinn 2 - Orkidéen

Første trinn av dette spennende og unike boligkonseptet har vært en salgssuksess, og nå kommer Orkidéen med 20 flotte nye leiligheter på 77 - 125 kvm. Alle leilighetene er utformet i delikat og moderne standard, med sørvendte balkonger som ser utover den frodige bakhagen som ligger i hjertet av Signaturhagen Stjørdal.


Med sin beliggenhet midt i Stjørdal sentrum er det kort vei til alt du trenger i hverdagen. Om det er en kort handletur, shopping, kulturaktiviteter eller fysisk aktivitet så finner du alt i Stjørdal. Og med kort vei til både togstasjon og flyplass er det lett å ta veien til fjernere strøk når du føler for det. Og selv om det er gåavstand til det meste er det selvsagt også parkeringskjeller tilgjengelig.

Men i Signaturhagen Stjørdal kjøper du ikke bare en leilighet på 42-125 kvm. Du kjøper et hjem på 538+ kvm.

I tillegg til flotte leiligheter med moderne standard, får du også store fellesarealer som gir deg muligheten til å ta del i fellesskapet, samles med familie og venner, og å fylle hverdagen din med aktiviteter og underholdning - alt under samme tak.

Treningsrom som senker dørstokkmila, et avslappende spaområde, et hobbyverksted som lar deg dyrke dine interesser, lounge hvor man kan samles og se film eller følge favorittsporten, storkjøkken for festmiddager, og selvsagt den tropiske hagen som gir sommerfølelse hele året. Alt dette og mer finner du i Signaturhagen Stjørdal.

Finn din drømmeleilighet i dag - Midt i Stjørdal Sentrum!

Meld interesse


Registrer deg her og vi holder deg fortløpende oppdatert om dette spennende leilighetsprosjektet midt i Stjørdal sentrum.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

SIGNATURHAGEN - ET TOBB PROSJEKT!

Hos Signaturhagen Stjørdal kan du nyte livet med varierte muligheter for å dyrke egne interesser.

Midt i Stjørdal sentrum har du nå mulighet til å bosette deg i et av våre populære Signaturprosjekt. Leilighetskomplekset får unike fellesarealer som skaper naboskapet og friheten med blant annet lun tropisk hage med sommer hele året, en felles lounge samt gjesterom til bruk for alle.

Forkjøpsrett for TOBB-medlemmer. Bli medlem i dag!

Vårt konsept med tropisk hage og samhold

Her fokuseres det på det trivelige naboskapet og friheten som voksen.

Leilighetskomplekset bygges med fellesareal som trivelig tropisk hage, lounge og gjesterom.

Kommer du fra enebolig og ønsker en enklere hverdag med unike fasiliteter? Begynner du kanskje å bli lei vedlikehold og snømåking? Tidsklemma kan være en utfordring? Her har du muligheten for et sosialt og aktivt liv i umiddelbar nærhet til ditt eget hjem.

Leilighetene

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Godt naboskap & supre fasiliteter

Om du er vant til enebolig med mange soverom og stor spisestue kan overgangen fra hus til leilighet kanskje virke stor. I Signaturhagen har vi forsøkt å gjøre overgangen mindre brå. Reserver gjesterommet når du får besøk. Bruk loungen når du skal invitere venner og familie på fest eller middag.

I den tropiske hagen er det sommer hele året. Nyt en god bok i hagen, under et palmetre – mens regnet pisker på vindusruta. Kos deg med en kopp kaffe og dagens aviser. Se Champions League på storskjerm i loungen sammen med venner og naboer. Valget er ditt.

Beliggenhet

Signaturhagen Stjørdal er prosjektet for deg som ønsker å ha alt du trenger rett utenfor døra. Prosjektet bygges på den beste tomta i sentrum, med park, Kimen og shopping i umiddelbar nærhet.

Her får du et godt kollektivtilbud der det kun er 30 minutter med bil/buss/tog til Trondheim.

Leilighet C-405