Signaturhagen Stjørdal

Fra mandag til fredag i uke 50 og 51 er du hjertelig velkommen til vårt visninghus på tomta i sentrum av Stjørdal. Over en kopp kaffe og pepperkaker vil vi vise deg hva Signaturhagen har å by på. Om du bare er interessert i å snakke om boligmarkedet, er du selvfølgelig velkommen til det også. 🌿 Møt oss mellom 11:00 og 13:00. Velkommen! 🏡

Orkidéen i salg nå!

Ni nye leilighetstyper på 77-125 kvm, med 2-3 soverom og sørvendt balkong med utsikt over den frodige bakhagen.

Salgsuksessen fortsetter! Byggingen er godt i gang for byggetrinn 2 i Orkidéen.


Etter den ekstraordinære responsen på første trinn, er det nå en ny sjanse til å sikre deg en av de ettertraktede leilighetene i Orkidéen. Denne unike boligperlen i Signaturhagen Stjørdal har allerede vist seg å være en salgssuksess, og nå tar vi det neste skrittet.

Med byggingen godt i gang kan vi se frem til 20 flotte nye leiligheter på 77-125 kvm. Disse leilighetene er utformet med en delikat og moderne standard, og hver enkelt har en sørvendt balkong som gir en fantastisk utsikt over den frodige bakhagen som utgjør hjertet av Signaturhagen Stjørdal.

Det beste av alt? Beliggenheten midt i Stjørdal sentrum gir deg en kort vei til alt du trenger i hverdagen. Enten det er en rask handletur, shopping, kulturaktiviteter eller fysisk aktivitet, har Stjørdal alt å tilby. Og med nærhet til både togstasjon og flyplass er det enkelt å utforske fjernere strøk når du ønsker det. Selv om det meste er innen gangavstand, har vi også sørget for tilgjengelig parkeringskjeller.

Men i Signaturhagen Stjørdal kjøper du ikke bare en leilighet på 42-125 kvm. Du kjøper et hjem på 538+ kvm.

I tillegg til de flotte leilighetene med moderne standard får du også store fellesarealer som gir deg muligheten til å ta del i fellesskapet, samle familie og venner, og fylle hverdagen din med aktiviteter og underholdning – alt under samme tak.

Det er virkelig en drømmeplass å bo med treningsrom som senker dørstokkmila, et avslappende spaområde, et hobbyverksted som lar deg dyrke dine interesser, lounge hvor man kan samles og se film eller følge favorittsporten, storkjøkken for festmiddager, og selvsagt den tropiske hagen som gir sommerfølelse hele året. Og dette er bare noen av fasilitetene du finner i Signaturhagen Stjørdal.

Salget har startet, og med salgsuksessen fra første trinn og byggingen godt i gang for andre trinn, er det på tide å finne din drømmeleilighet i dag – midt i Stjørdal sentrum!


Leilighetene

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

SIGNATURHAGEN - ET TOBB PROSJEKT!

Hos Signaturhagen Stjørdal kan du nyte livet med varierte muligheter for å dyrke egne interesser.

Midt i Stjørdal sentrum har du nå mulighet til å bosette deg i et av våre populære Signaturprosjekt. Leilighetskomplekset får unike fellesarealer som skaper naboskapet og friheten med blant annet lun tropisk hage med sommer hele året, en felles lounge samt gjesterom til bruk for alle.

Forkjøpsrett for TOBB-medlemmer. Bli medlem i dag!

Meld interesse


Registrer deg her og vi holder deg fortløpende oppdatert om dette spennende leilighetsprosjektet midt i Stjørdal sentrum.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Vårt konsept med tropisk hage og samhold

Her fokuseres det på det trivelige naboskapet og friheten som voksen.

Leilighetskomplekset bygges med fellesareal som trivelig tropisk hage, lounge og gjesterom.

Kommer du fra enebolig og ønsker en enklere hverdag med unike fasiliteter? Begynner du kanskje å bli lei vedlikehold og snømåking? Tidsklemma kan være en utfordring? Her har du muligheten for et sosialt og aktivt liv i umiddelbar nærhet til ditt eget hjem.

Godt naboskap & supre fasiliteter

Om du er vant til enebolig med mange soverom og stor spisestue kan overgangen fra hus til leilighet kanskje virke stor. I Signaturhagen har vi forsøkt å gjøre overgangen mindre brå. Reserver gjesterommet når du får besøk. Bruk loungen når du skal invitere venner og familie på fest eller middag.

I den tropiske hagen er det sommer hele året. Nyt en god bok i hagen, under et palmetre – mens regnet pisker på vindusruta. Kos deg med en kopp kaffe og dagens aviser. Se Champions League på storskjerm i loungen sammen med venner og naboer. Valget er ditt.

Beliggenhet

Signaturhagen Stjørdal er prosjektet for deg som ønsker å ha alt du trenger rett utenfor døra. Prosjektet bygges på den beste tomta i sentrum, med park, Kimen og shopping i umiddelbar nærhet.

Her får du et godt kollektivtilbud der det kun er 30 minutter med bil/buss/tog til Trondheim.

Leilighet C-405