Signaturhagen Stjørdal

Avtal en visning i dag!

Ta kontakt med våre meglere og bli med å utforske en ferdigstilt 3-roms leilighet og oppleve de flotte bokvalitetene den har å tilby. Kontakt oss her!

Orkidéen i salg nå!

Ni nye leilighetstyper på 77-125 kvm, med 2-3 soverom og sørvendt balkong med utsikt over den frodige bakhagen. Se på Byggvelger her!

Salgsuksessen fortsetter!

Salget av Orkidéen er godt i gang, og det er en unik mulighet til å sikre seg en av de ettertraktede leilighetene i Signaturhagen Stjørdal. Etter den overveldende responsen på Palmen, er interessen stor for disse moderne boligene.

Med 20 nye leiligheter på 77-125 kvadratmeter er det varierte valgmuligheter for potensielle kjøpere. Hver leilighet har en sørvendt balkong som gir en fantastisk utsikt over den frodige, helårig hagen.

Beliggenheten midt i Stjørdal sentrum gir beboerne enkel tilgang til alt de trenger i hverdagen, samt nærhet til togstasjonen og flyplassen for enkel reise.

Orkidéen tilbyr også imponerende unike fellesrom, inkludert treningsrom, spa, hobbyverksted, lounge og en lun, helårig hage, som gir muligheter for avslapning, trening og sosialt samvær rett utenfor døren.

Interessen for Orkidéen er allerede stor, så finn din drømmeleilighet allerede i dag for deg som ønsker å nyte moderne komfort og fellesskap midt i hjertet av Stjørdal sentrum.

Leilighetene

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

SIGNATURHAGEN - ET TOBB PROSJEKT!

Hos Signaturhagen Stjørdal kan du nyte livet med varierte muligheter for å dyrke egne interesser.

Midt i Stjørdal sentrum har du nå mulighet til å bosette deg i et av våre populære Signaturprosjekt. Leilighetskomplekset får unike fellesrom som skaper naboskapet og friheten med blant annet lun helårig hage med sommer hele året, en felles lounge samt gjesterom til bruk for alle.

Forkjøpsrett for TOBB-medlemmer. Bli medlem i dag!

Meld interesse


Registrer deg her og vi holder deg fortløpende oppdatert om dette spennende leilighetsprosjektet midt i Stjørdal sentrum.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Vårt konsept med helårig hage og høy bokvalitet

Her fokuseres det på det trivelige naboskapet og et rikere hverdagsliv

Leilighetskomplekset bygges med helårige fellesrom som skaper flere møteplasser til hverdag og fest.

Kommer du fra enebolig og ønsker en enklere hverdag med unike fasiliteter? Begynner du kanskje å bli lei vedlikehold og snømåking? Tidsklemma kan være en utfordring? Her har du muligheten for et sosialt og aktivt liv i umiddelbar nærhet til ditt eget hjem.

Godt naboskap & supre fasiliteter

Om du er vant til å bo i enebolig med kvaliteter som godt med plass og hyggelig nabolag, kan overgangen fra hus til leilighet virke ekstra stor. I Signaturhagen har vi forsøkt å gjøre overgangen mindre brå. Reserver gjesterommet når du får besøk. Bruk loungen når du skal invitere venner og familie på fest eller til middag.

I den helårige hagen bor du grønt hele året. Nyt en god bok i hagen, under et palmetre – mens regnet pisker på vindusruta. Kos deg med en kopp kaffe og dagens aviser. Se Champions League på storskjerm i loungen sammen med venner og naboer. Alt er valgfritt!

Beliggenhet

Signaturhagen Stjørdal er prosjektet for deg som ønsker å ha alt du trenger rett utenfor døra. Prosjektet bygges på den beste tomta i sentrum, med park, Kimen og shopping i umiddelbar nærhet.

Her får du et godt kollektivtilbud der det kun er 30 minutter med bil/buss/tog til Trondheim.