Sollia - Melhus Vest

10 selveierleiligheter på attraktive Gimse


Koselige og familievennlige leiligheter i ulike størrelser og planløsninger


Sollia Melhus Vest

Velkommen til Melhus sitt voksende nabolag! Bo landlig, men sentrumsnært i flotte selveierleiligheter. Størrelser mellom 62 og 97 kvm, 2 eller 3 soverom. Gjennomtenkte planløsninger for en lettvint hverdag.

Trygt og trivelig

Sollia ligger på vestsiden av Melhus, i et rolig nabolag omringet av skogsområder og åkermark. Her er det kort vei til både barnehage og skole, fritidsaktiviteter og turmark som gir mange muligheter for både barn og voksne.

Alt i nærheten

Nå trenger du ikke velge mellom sentralt og rolig. Like ved Sollia finner du kollektivtransport som på kort tid kan ta deg til Melhus sentrum for alt du trenger i hverdagen eller rett til Trondheim sentrum for alt annet. Om du pendler til jobb eller bare liker å ha friheten, så har Sollia det du trenger!

Boligvelger

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Meld interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel
  • Enebolig

    Her kommer det 9 fine eneboliger på ca 130 kvm. De første kommer høsten 2024. Kontakt megler for mer informasjon
  • Rekkehus

    Her kommer nye rekkehus. Kontakt megler for mer informasjon