Sollia - Velgertest

Sollia Melhus Vest

Velkommen til Melhus sitt voksende nabolag, landlig men sentrumsnært. Her finner du leiligheter, rekkehus og eneboliger mellom 70 og 119 kvm, så du kan velge selv hva som passer for deg.

Leilighetene

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Trygt og trivelig

Sollia ligger på vestsiden av Melhus, i et rolig nabolag omringet av skogsområder og åkermark. Her er det kort vei til både barnehage og skole, fritidsaktiviteter og turmark som gir mange muligheter for både barn og voksne.

Lett fra bygd til by

Nå trenger du ikke velge mellom sentralt og rolig. Like ved Sollia finner du kollektivtransport som på kort tid kan ta deg til Melhus sentrum for alt du trenger i hverdagen eller rett til Trondheim sentrum for alt annet. Om du pendler til jobb eller bare liker å ha friheten, så har Sollia det du trenger!

  • Enebolig

  • Leilighet

  • Rekkehus

Meld interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel