Solsletta Hageby

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Solsletta Hageby. KOMMER FOR SALG!


Meld interesse og vær blant de første til å velge leilighet

Solsletta Hageby. Rett og slett en god plass å bo!


Leiligheter for livets små og store høydepunkt

Det perfekte nabolaget!

Mange av oss elsker den landlige følelsen, men ønsker samtidig å bo nært det man trenger til hverdags. Midt i smørøyet, på beste Strinda, kommer nå Solsletta Hageby, helt nye, lyse og spennende leiligheter med ulike størrelser og planløsninger slik at du kan finne en som passer deg og dine – mulighetene er flere. Gode solforhold, utsikt mot fjorden og gode leiligheter gjør dette til det perfekte nabolaget.

Smarte og gode leiligheter

Gode leiligheter med gjennomtenkte og smarte løsninger og størrelser gjør det enklere å finne en leilighet som passer ditt behov. Felles for alle leilighetene er de åpne store vindusflatene som slipper solen varme stråler inn og skaper god og åpen romfølelse. Moderne krav og spesifikasjoner gjør det trygt å kjøpe ny leilighet. Alt nytt og med nybolig-garanti gjør at du slipper å tenke på oppussing og uforutsette utgifter.

Turmuligheter rett utenfor ytterdøra – året rundt

Her på Solsletta Hageby blir det godt å bo. Veldig gode solforhold i landlige omgivelser selv om du er nært alt du trenger. Her har du nærhet til Estenstadmarka med sine muligheter for tur- og rekreasjon – året rundt. Sett på sykkelen og utforsk nærområdet eller våg deg på en lengre tur. Mulighetene er mange og gode.

Registrer deg nå. Vær blant de første til å velge leilighet


Registrer deg her og hold deg oppdatert om disse flotte leilighetene på Solsletta Hageby. Du vil også oppnå fortrinnsrett ved et eventuelt kjøp.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel