Solsletta

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Familieboliger i det perfekte nabolag

Midt i smørøyet, ved Strinda Hageby, er byggingen i full gang av Solsletta Familieboliger og nye rekker legges stadig ut for salg. Fra Solsletta når du barnehagen, skolen, bussen, butikken og fotballtreninga til fots! Gode solforhold, utsikt mot fjorden og innholdsrike planløsninger gjør dette til det perfekte nabolag.


Mer info


Registrer deg her og hold deg oppdatert om dette spennende familieboligprosjektet ved Strinda Hageby. Du vil også oppnå fortrinnsrett ved et eventuelt kjøp.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Her blir det herlig å bo!

Barnehage, barneskole, ungdomsskole. Fotballbaner, uteområder med lekestativ. Eventyrskog rett i nærheten! Et boligområde med barna i fokus er på vei til å blomstre.

Plukk blomster på veien til barnehagen. Velg akebrettet når nysnøen har kommet. Rusle bort til naboen for en kaffe på terrassen og send barna ut for å leke mens du lager middag. Slik blir det å bo på Solsletta. Helt ny barnehage og ungdomsskole planlegges. Her kan du la bilen stå, ta beina fatt til butikken og enkelt ta bussen til jobb.

Det legges til rette for et bilfritt nabolag og et godt miljø å leve i - hver eneste dag.


Boligvelger

I boligvelgeren kan du utforske hvilke familieboliger som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige boligene. De som er merket reservert har mottatt kjøpetilbud og avventer formell aksept av utbygger.

Kvaliteter

Kjøkken fra HTH

Det moderne liv krever sitt kjøkken. Vi har derfor valgt en kjøkkenleverandør med lekker design, moderne utforming og bunnsolid kvalitet. Hos HTH vet de at hverdagslivet krever gjennomtenkte detaljer på kjøkkenet. Derfor har de laget en rekke innovative løsninger som forener design med funksjon. HTH leverer også baderom på Solsletta.

Toppetasje

Fantastiske solforhold og fantastisk utsikt må utnyttes. Boligtypene med skråtak og takterrasse byr på bla. ”master suite” eller tenåringsrom med eget bad og walk-in-garderobe. Det femte soverommet kan alternativt benyttes som kontor-rom med fjordutsikt, eller inkluderes i loftsstuen - alt etter hva som passer best for nettopp deres familie.

Kjellerrom

Solsletta er for alle. Med barn, ungdommer eller selskapeligheter i hus, er det ypperlig for både små og store med et helt eget rom for å kunne trekke seg litt tilbake fra resten av familien. Noen av boligene har nettopp dette. Rommet er på hele 35 m2 og leveres ferdig med malte overflater og den samme flotte parketten som i resten av huset.

P-kjeller og elbil-lading

Nabolaget på Solsletta er bilfritt, men alle boligene har tilgang på en fast parkeringsplass i oppvarmet parkeringskjeller. Et bekymringsfritt bilhold blir hverdagen på Solsletta. En fast parkeringsplass i p-kjeller, uten bekymringer for snømåking og måkeskitt. På toppen av det hele har bilen en komfortabel temperatur i den oppvarmede parkeringskjelleren.

Soverom til alle

Her kan du velge det som passer best for nettopp dere. Med 4 eller 5 soverom er fleksibiliteten stor, kanskje er det plass for et kontor, et lekerom eller en ekstra TV-stue? Om dere ikke har behov for alle rommene, kan du bestille sammenslåing av rom. Soverommene på Solsletta er lette å trives i. De er lyse og luftige, og godt plassert i planløsningen.