Velkommen på visning torsdag 14.nov kl 17-18

Midt i smørøyet, ved Strinda Hageby, vil det snart bli bygget moderne familieboliger i et bilfritt nabolag. Herfra når du barnehagen, skolen, butikken, fotballtreninga og bussen til fots!

Gode solforhold, utsikt mot fjorden og innholdsrike planløsninger gjør Solsletta til det perfekte nabolag. Prosjektet består av 7 husrekker, der 3 av disse er ute for salg nå. Her gjelder det å være tidlig ute!

Kontakt megler for et møte for å se alle boligtypene i visningslokalet ved tomta - Gamle Jonsvannsveien 100.

Her blir det herlig å bo

Barnehage, barneskole, ungdomsskole. Fotballbaner, uteområder med lekestativ. Eventyrskog rett i nærheten! Et boligområde med barna i fokus er på vei til å blomstre.

Plukk blomster på veien til barnehagen. Velg akebrettet når nysnøen har kommet. Rusle bort til naboen for en kaffe på terrassen og send barna ut for å leke mens du lager middag. Slik blir det å bo på Solsletta. Helt ny barnehage og ungdomsskole planlegges. Her kan du la bilen stå, ta beina fatt til butikken og enkelt ta bussen til jobb.

Det legges til rette for et bilfritt nabolag og et godt miljø å leve i - hver eneste dag.


Prospekt

Registrer deg her og du vil motta en e-post med prospektet til dette spennende familieboligprosjektet.

Boligvelger

I boligvelgeren kan du utforske hvilke familieboliger som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige boligene. De boligene som er merket reservert har mottatt kjøpetilbud og avventer formell aksept av utbygger.