Boligtype A trinn 2

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Boligtype A2

Stort stue- og kjøkkenareal. Svale soverom på bakkeplan. To balkonger for å nyte både morgen- og kveldssol.

Velkommen hjem til en flott innholdsrik bolig med god planløsning. Her vil dere få et fleksibelt hjem med gode og moderne kvaliteter. Ved inngangsdøren får dere egen sportsbod for enkel lagring av sportsutstyr og leker. På bakkeplan får dere tre soverom med god romløsning for møblering med garderober og skrivebord på barnerommene. Badet har en effektiv planløsning. Dette gir god plass for ekstra innredning eller et badekar. Praktisk lagring får dere i de to innvendige bodene, i tillegg til den utvendige boden.

I andre etasje får dere et lyst og luftig stue- og kjøkkenareal. Med balkonger i begge ender, vil det bli en særdeles god boatmosfære. Her kan dere også velge å fjerne deler av vegg mellom soverom og kjøkken, for å åpne opp til ekstra kjøkken/stueareal. På kjøkkenet vil dere trives med den innholdsrike innredningsløsningen fra kvalitetsleverandøren HTH, som er komplettert med hvitevarer fra Siemens. Om sommeren kan du spasere ut fra kjøkkenet og nyte kaffen i kveldssola på balkongen.

Velg DIN favoritt!

Hos HTH vil dere kunne velge mellom svært mange typer fronter og farger, men for å gjøre det enkelt for deg så har de funnet 3 fargealternativer i den populære Focus serien som standard. Blant disse er det fritt valg, uten tillegg i prisen!

HTH hjelper deg også med en god start på dagen

En god start på dagen blir enda bedre med et nytt og lekkert baderom. Stilrent flisvalg og moderne innredning legger grunnlag for trivsel på badet.

En moderne baderomsinnredning har løsninger og design for en hver smak. Rommet skal ta hensyn til hele husholdningen, så en god og funksjonell innredning er innbakt i standard levering. Innredningen og materialvalget gir deg et tidløst bad med stilrent design og uttrykk. Samtidig er det både smart og funksjonelt, og du gis et kvalitetsfylt utgangspunkt til å prege rommet videre. Med en effektiv planløsning. har du plass nok til å kunne bytte ut dusjhjørnet med badekar, eller supplere med ekstra oppbevaringsmøbler.