Boligtype B - med toppetasje

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Boligtype B - med toppetasje

Takterrasse vendt mot sola. Loftstue. 2 bad. Gjeste-WC i entréen. Mulighet til et femte soverom. Herlig markterrasse.

Velkommen hjem til en flott innholdsrik bolig med god planløsning. Her vil dere få et fleksibelt hjem med gode og moderne kvaliteter. Rett innenfor inngangsdøren får dere en egen WC som barna enkelt kan løpe inn til. Videre inn i boligen får dere et gjennomgående stue og kjøkkenareal. Her kan maten lages på kjøkkenet, samtidig som at man har fullt overblikk over den sydvendte terrassen og hagen hvor ungene kan boltre seg. Videre opp i andre etasje får dere fire soverom med gode romløsninger for møblering med garderober og skrivebord på barnerommene. Her ligger også det romslige hovedbadet med effektiv planløsning. Dette gir god plass for ekstra innredning og/eller et badekar.Videre opp på toppen får dere det luftige soverommet, loftsstuen og takterrassen. Her er det lagt til rette for en ”master suite” eller tenåringsrom med eget bad og walk-in-garderobe. Herfra vil dere kunne nyte flott utsikt over fjorden. I samme etasje ligger også loftsstuen med skråtak og utgang til takterrassen som dere vil sette ekstra pris på, spesielt på sene sommerkvelder. Her kan dere nyte tilværelsen på toppen av Solsletta, med sydvendt himmelretning for optimale solforhold. Velkommen til deres nye hjem!

Velg DIN favoritt!

Hos HTH vil dere kunne velge mellom svært mange typer fronter og farger, men for å gjøre det enkelt for deg så har de funnet 4 fargealternativer i den populære Focus serien som standard. Blant disse er det fritt valg, uten tillegg i prisen!

HTH hjelper deg også med en god start på dagen

En god start på dagen blir enda bedre med et nytt og lekkert baderom. Stilrent flisvalg og moderne innredning legger grunnlag for trivsel på badet.

En moderne baderomsinnredning har løsninger og design for en hver smak. Rommet skal ta hensyn til hele husholdningen, så en god og funksjonell innredning er innbakt i standard levering. Innredningen og materialvalget gir deg et tidløst bad med stilrent design og uttrykk. Samtidig er det både smart og funksjonelt, og du gis et kvalitetsfylt utgangspunkt til å prege rommet videre. Med en effektiv planløsning. har du plass nok til å kunne bytte ut dusjhjørnet med badekar, eller supplere med ekstra oppbevaringsmøbler.