Boligtype B - med kjeller

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Boligtype B - med kjeller

Stor familie. Større plassbehov. Større fleksibilitet i arealet. Huset er tilpasset et aktivt liv, med behov for større aktivitet på bakkeplan. Enklere tilgang til stue og kjøkken og enkel tilgang til terrasse og plen.

Velkommen hjem til en flott innholdsrik bolig med god planløsning. Her vil dere få et fleksibelt hjem med gode og moderne kvaliteter. Rett innenfor inngangsdøren får dere en egen WC som barna enkelt kan løpe inn til. Videre inn i boligen får dere et gjennomgående stue og kjøkkenareal. Her kan maten lages på kjøkkenet, samtidig som at man har fullt overblikk over den sydvendte terrassen og hagen hvor ungene kan boltre seg.

Videre opp i andre etasje får dere fire soverom med gode romløsninger for møblering med garderober og skrivebord på barnerommene. Her ligger også det romslige hovedbadet med effektiv planløsning. Dette gir god plass for ekstra innredning og/eller et badekar. Praktisk lagring, i tillegg til den utvendige boden, får dere i de to innvendige bodene, en på hovedplanet og en i kjelleren. I den romslige kjelleren vil dere også sette pris på et eget vaskerom. Her får dere også et stort disp.rom som gir ekstra boltreplass for hele familien. Velkommen til deres nye hjem!

Velg DIN favoritt!

Hos HTH vil dere kunne velge mellom svært mange typer fronter og farger, men for å gjøre det enkelt for deg så har de funnet 4 fargealternativer i den populære Focus serien som standard. Blant disse er det fritt valg, uten tillegg i prisen!

HTH hjelper deg også med en god start på dagen

En god start på dagen blir enda bedre med et nytt og lekkert baderom. Stilrent flisvalg og moderne innredning legger grunnlag for trivsel på badet.

En moderne baderomsinnredning har løsninger og design for en hver smak. Rommet skal ta hensyn til hele husholdningen, så en god og funksjonell innredning er innbakt i standard levering. Innredningen og materialvalget gir deg et tidløst bad med stilrent design og uttrykk. Samtidig er det både smart og funksjonelt, og du gis et kvalitetsfylt utgangspunkt til å prege rommet videre. Med en effektiv planløsning. har du plass nok til å kunne bytte ut dusjhjørnet med badekar, eller supplere med ekstra oppbevaringsmøbler.