Området

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Med gangavstand til det meste

De fleste barn elsker å være ute. Vi voksne har godt av å henge med. Boligfelt møter skog og uteområder i det frodige området rundt Solsletta.

Av og til er alt man trenger en grønn og frodig avkobling. Barn så vel som de voksne, og ungdom på alle alderstrinn. Da er det godt bare å kunne åpne døra og umiddelbart ha tilgang til det hele. Grøntarealene ved Solsletta ligger tett opp til foten av Estenstadmarka, med flere overlappende turstier og godt preparerte skiløyper.

I umiddelbar nærhet - midt mellom skolen og barnehagen skal det bygges en ny og flott fotballbane. Der kan barna leke trygt, med det hyggelige skogholtet i bakkant; en eventyrskog for de minste og en grønn lunge for de voksne. Rusle til skole og barnehage. Spaser til lekeplassen. Gå til dine nærmeste nærbutikker.

Fjorden, stranda og fjærelivet er gode å ha i nærheten, og det er kort vei ned til flere av de mest populære strendene i Trondheim. Utsikten ned mot fjorden er alltid god å hvile øynene på.
Skole og barnehage

Solsletta er omgitt av hverdagselementer. Hele dette hyggelig boligfeltet blir omkranset av trygge gangveier, som sørger for rolig ferdsel og dempet støynivå.


En enkel og praktisk tilrettelagt hverdag er trivselsgrunnlag for de aller fleste. Ved Solsletta er dette en del av helheten, og et resultat av langsiktig boligplanlegging. En splitter ny barnehage kommer som nærmeste nabo. Her kan du levere de små på vei til bussen, da barnehagen ligger mellom huset og holdeplassen.


Det familievennlige området vil også bli forsterket med en ny og moderne ungdomsskole (Granås skole). Barna kan sendes trygt av gårde langs en skolevei med få meters gange (Brundalen skole, 1-7 trinn) og møtes til fri og variert lek i sitt aller nærmeste nabolag.