Solsletta Hageby med velger

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Leilighetsvelger (lukket)

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

NÅ I LUKKET FORHÅNDSSALG


Selveierleiligheter med Husbankfinansiering. Fra kr. 2.495.000,-
Meld interesse og vær blant de første til å velge leilighet

Rett og slett en god plass å bo!


Leiligheter for livets små og store høydepunkt

Smarte leiligheter fra kr. 2.495.000,-


Store grøntområder rett utenfor terrassedøra og i nærområdet

Det perfekte nabolaget!

Midt i smørøyet på beste Strinda kommer nå Solsletta Hageby.

Bo sentralt samtidig som du får kjenne på den landlige følelsen. Frisk morgenluft, fuglekvitter og nattero. På Solsletta Hageby bor du øverst i lia Solsletta med alle hverdagsbehov i nabolaget.

Helt nye, lyse og moderne leiligheter. Alle med heis og noen med parkeringskjeller. Leiligheter fra 28 - 100+ kvm. - størrelser for enhver, med svært gjennomtenkte planløsninger. Vi er sikker på at her kan vi finne en bolig som passer deg og dine – mulighetene er flere.

Særdeles gode solforhold, utsikt mot fjorden og optimale planløsninger gjør dette til det perfekte nabolaget. Finn roen i din splitter nye bolig og få marka som nærmeste nabo på kjøpet!

Husbankfinansiering

Vi ønsker å gi rom for å leve med både lave boutgifter og god kvalitet. De fleste leilighetene våre er derfor allerede forhåndsgodkjent for finansiering i husbanken med svært gunstige betingelser.

Husbankens Lån til boligkvalitet er et boliglån med gunstige betingelser som passer for deg som er opptatt av miljø, lavt energibehov og en bolig som er passende i alle livsfaser. Det må ikke forveksles med startlån, som gis til økonomisk vanskeligstilte for å skaffe egenkapital. Lån til boligkvalitet har flere fordeler sammenlignet med vanlige boliglån:

• Markedets laveste rente
• Inntil 30 års løpetid
• Mulighet for serie- eller annuitetslån
• Valg mellom flytende eller fast rente, eller en kombinasjon


  Moderne og smarte leiligheter

  Her finner du smarte 2-romsleiligheter fra kr. 2.495.000,-, effektive 3-roms fra kr. 3.175.000,- og toppleiligheter fra kr. 8.600.000,-.
  Særdeles gode leiligheter med svært gjennomtenkte og smarte løsninger gjør det enkelt å finne en leilighet som passer ditt behov. Felles for alle leilighetene er den ekstra gode takhøyden og de åpne og store vindusflatene som slipper solens varme stråler inn og skaper god og åpen romfølelse. Moderne krav og spesifikasjoner gjør det trygt å kjøpe ny leilighet. Alt nytt og med nybolig-garanti gjør at du slipper å tenke på oppussing og uforutsette utgifter.

  Turmuligheter rett utenfor ytterdøra – året rundt

  Her på Solsletta Hageby blir det godt å bo. Veldig gode solforhold i landlige omgivelser selv om du er nært alt du trenger. Her har du nærhet til Estenstadmarka med sine muligheter for tur- og rekreasjon – året rundt. Sett deg på sykkelen og utforsk nærområdet eller våg deg på en lengre tur. Mulighetene er mange og gode.

  Få informasjon først - velg først


  Uforpliktende registrering for å få informasjon først!
  Som registrert interessent vil du få informasjon om alle de fantastisk flotte selveierleilighetene på Solsletta Hageby. Priser, bilder og løsninger vil sendes ut eksklusivt først og samtidig til alle forhåndsregistrerte.

  Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
  Debug panel