Strinda hageby leiligheter

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Strinda Hageby - leiligheter

Strinda Hageby har vært en formidabel suksess og er Trondheims mestselgende boligprosjekt med over 450 salg siden sommeren 2016. Prosjektet er nå i sitt sjette og siste byggetrinn.

Et hjem skal være et sted hvor det er godt å være, et sted hvor man senker skuldrene og slapper av.I utviklingen av Strinda Hageby er det brukt tid på gode planløsninger både inne og ute. De grønne lungene fremhever arkitekturen og er inspirert av 1600 tallets lystgårder. Materialvalget er av beste kvalitet og det finnes leiligheter i alle størrelser. Med Estenstadmarka et steinkast unna og Trondheim sentrum 10 min unna med buss er Strinda Hageby perfekt for både store og små som ønsker å trekke litt vekk fra Midtbyen – men likevel ønsker å kjenne på pulsen av Trondheim.

Se hjemmeside for mer informasjon om prosjektet.

Kvaliteter

Det gode livet på terrassen. Om sommeren er det godt å være ute - nyte solrike dager og lyse sommerkvelder. Ønsker du å forlenge urtesesongen, har mange av leilighetene innglasset balkong. Perfekt for trøndersk klima.
Det store uteområdet gir deg tilgang på gress under føttene, hageblomster av mange slag, artige skulpturer og benker hvor du kan nyte solen. Området har flere sittegrupper hvor du kan slå av en prat med gode naboer eller bare nyte omgivelsene alene. Trivsel for store og små!
Kiwi Strinda er en flott og stor dagligvare som ser ut til å ha blitt veldig godt mottatt både av de nye beboerne i området, de som har bodd der en stund og alle som arbeider på denne siden av byen. Når vi har pratet med kunder kommer det fram at en kombinasjon av lys og oversiktlig butikk, trivelig betjening og romslig parkering er mye av svaret på den fantastiske starten.
Det er noe helt eget med følelsen av å komme hjem... På Strinda Hageby er det lagt stor vekt på at leilighetene skal ønske deg velkommen. Med smarte løsninger, gode materialer og mye variasjon er det lagt til rette for trivsel. De store vinduene slipper naturlig lys inn - et godt sted å være.