Utbygger + arkitekt

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Langsiktig og helhetlig boligplanlegging

Heimdal Bolig er alltid opptatt av helhet i våre boligprosjekter. Vi bygger hjem av god kvalitet på steder folk ønsker å bo. I dette tilfellet; der BARNA ville ønske å bo!

Vår ambisjon er å lage et fantastisk nabolag for familiene som skal bo på Solsletta. Med barnefamilier i fokus mener vi at god tilgang til uterom vil bidra til økt trivsel, friere utelek og god rekreasjon for alle.

Våre fagfolk har et nært samarbeid med både interessegrupper og det offentlige for at resultatet skal bli best mulig. Det er helt avgjørende for oss at boligkjøperen skal trives i sitt nye hjem i mange år. Dette stiller strenge krav til vårt arbeid og byr på mange utfordringer. Utfordringer vi elsker å løse!Med familien i fokus

Arkitektkontoret Vis-Á-Vis holder til på Solsiden. Med sine 14 ansatte har de prosjekter over hele Norge innenfor helse- og omsorg, skoler, boliger og hoteller. Da de startet med familieboligene på Solsletta, så de et stort potensial i området. Hva kunne de få til på denne flotte tomten?

Det hele startet med tomtebefaring og analyser.Reguleringsplanen la rammene for prosjektet. Sammen med Heimdal Bolig sine ideer og tanker, ble resultatet et prosjekt med gode løsninger for både par og familier med barn. Solsletta har en svært flott beliggenhet. Både sentrumsnært og med utsikt. Med dette som utgangspunkt har arkitektene hatt et ønske om at alle boligene skal ha et tilgjengelig og godt uterom. Markterrasse, takterrasse og gode fellesarealer blir som grønne lunger for felles aktivitet og samvær.


Plasseringen av husene er gjort med tanke på å optimalisere tilgang på dagslys og utsikt. Store vinduer mot sør. Fin helling mot utsikten. Når prosjektet står ferdig forventer arkitektene at beboerne både skal kunne føle seg hjemme, og kjenne tilknytning til selve området. De skal finne SITT hus. Det har vært viktig å gi rekkehusene egenart innenfor de tre forskjellige typene. Dette vil sammen med fargepaletten bidra til både variasjon og gjenkjennelighet. Parkering er plassert i kjeller under husene: Et effektivt tiltak for beboerne, og bidrag til et bilfritt nabolag.