STRINDA HAGEBY - noe for enhver

noe for enhver - Strinda Hageby

Strinda Hageby har vært en formidabel suksess og er Trondheims mestselgende boligprosjekt med over 450 salg siden sommeren 2016. Nå har vi gleden av å tilby deg leilighet i siste byggetrinn.

Her vil du finne alt du trenger i hverdagen rundt hjemmet ditt. Butikkarealer på gatenivå, bussholdeplassen utenfor døra, skolen rett i nærheten og Estenstadmarka bare en tanke unna.

Strinda Hageby gir deg alt dette – og mer. Med totalt 550 enheter og grønne omgivelser i Granåsen-området, er Strinda Hageby det perfekte stedet å bo for den moderne familie, ungkar eller eldre. Ja, for vi har leiligheter i alle størrelser, for alle behov.

Det betyr at du som er aktiv kan dra ut i turterrenget både sommer og vinter. Grøntdraget som går igjennom Strinda Hageby forbinder leilighetene i feltet med turstien og skiløypa som går opp til Estenstadmarka.

Skal du til byen har du buss ved utgangsdøra. Trondheim sentrum ligger bare ti minutter unna. Her har du også effektiv kommunikasjon syd og nordover til for eksempel Værnes.

Uansett hvem du er – Strinda Hageby har hverdagen for deg.

Det gode livet på terrassen. Om sommeren er det godt å være ute – nyte solrike dager og lyse sommerkvelder. Ønsker du å forlenger utesesongen har mange av leilighetene glasset balkong - Perfekt for trøndersk klima.
Det er noe helt eget med følelsen av å komme hjem... På Strinda Hageby er det lagt stor vekt på at leilighetene skal ønske deg velkommen. Med smarte løsninger, vakre materialer og mye variasjon er det lagt til rette for trivsel. De store vinduer slipper naturlig lys inn- Et godt sted å være.
Det store uteområdet gir deg tilgang på gress under føttene, hageblomster av mange slag, artige skulpturer og benker hvor du kan nyte solen. Her er det gode sol- og lysforhold, flere sittegrupper hvor du kan henge med gode naboer, eller nyte omgivelsene alene - Trivsel for store og små!