STRINDA HAGEBY

Et hjem skal være et sted hvor det er godt å være, et sted hvor man senker skuldrene og slapper av.

I utviklingen av Strinda Hageby er det brukt tid på gode planløsninger både inne og ute. De grønne lungene fremhever arkitekturen og er inspirert av 1600 tallets lystgårder. Materialvalget er av beste kvalitet og det finnes leiligheter i alle størrelser. Med Estenstadmarka et steinkast unna og Trondheim sentrum 10 min unna med buss er Strinda Hageby perfekt for både store og små som ønsker å trekke litt vekk fra Midtbyen – men likevel ønsker å kjenne på pulsen av Trondheim.


VISNING

Vi holder åpent i vårt salgslokale tirsdager kl 13 og onsdager kl 18, i Granåsvegen ovenfor Møller Bil.

Vi har også video av våre nye boliger og legger også til rette for privatvisning eller hjemmebesøk. Ta kontakt så finner vi sammenen løsning som passer best for deg!

Registrer deg her og en megler vil ta kontakt med deg.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

FINN LEILIGHET

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Ditt nye bad - start dagen her

En god start på dagen krever et lyst og delikat baderom. Baderomsinnredningen utfyller det klassiske badet med et stilrent design og lekre detaljer, samtidig som det er funksjonelt. Her får du et nytt bad ingen har brukt før!

Ditt nye kjøkken - hjemmets samlingspunkt

Et kjøkken er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt hvor det moderne livet leves. Vi har valgt et kjøkkenleverandør som har lekkert design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet - HTH

Toppleilighet med stor terrasse

Flott 4-roms toppleilighet, med to romslige soverom, en flott “master suite” med eget bad og tilliggende walk-in-garderobe. Stuen og kjøkkenarealet har plass for både spisebord og stor sofaseksjon og fra stuen får du to skyvedører til innglasset balkong og en stor takterrasse.