Hva er boligen min verdt?

Nå kommer Sophies have for salg!

Meld din interesse nå, og få informasjon først! Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Velkommen til visning

Tirsdag kl. 13:00 - 14:00
Onsdag kl. 18:00 - 19:00
i salgslokalet på tomten i Granåsvegen ovenfor Møller bil!

Velkommen til Strinda hageby

Byggetrinn 1, 2 og 3 har vært en formidabel suksess med over 300 salg siden sommeren 2016. Nå kommer Sophies Have med 71 leiligheter for salg i byggetrinn 4.

Se for deg at du finner alt du trenger i hverdagen rundt hjemmet ditt. Butikkarealer på gatenivå, bussholdeplassen utenfor døra, skolen rett i nærheten og Estenstadmarka bare en tanke unna.

Strinda Hageby gir deg alt dette – og mer. Med totalt 450 enheter og grønne omgivelser i Granåsen-området, er Strinda Hageby det perfekte stedet å bo for den moderne familie, ungkar eller eldre. Ja, for vi har leiligheter i alle størrelser, for alle behov.

Det betyr at du som er aktiv kan dra ut i turterrenget både sommer og vinter. Grøntdraget som går igjennom Strinda Hageby forbinder leilighetene i feltet med turstien og skiløypa som går opp til Estenstadmarka.

Skal du til byen har du buss ved utgangsdøra. Trondheim sentrum ligger bare ti minutter unna. Her har du også effektiv kommunikasjon syd og nordover til for eksempel Værnes.

Uansett hvem du er – Strinda Hageby har hverdagen for deg.

I Strinda Hageby vil vi kunne tilby solrike utomhusarealer som gjør det godt å bo. Her ligger man godt skjermet i en privat atmosfære seks meter over gatenivå. Inne på området blir det sittegrupper hvor man kan nyte solen med sine gode naboer og det vil bli opparbeidet flotte rekreasjonsområder for lek og aktivitet til barna og barnebarna.

Finn din leilighet

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.