Strinda Hageby - Øvre Granåslia

STRINDA HAGEBY - Øvre Granåslia

Kun 2 innflytningsklare leiligheter igjen på Strinda Hageby området - Øvre Granåslia no19.I utviklingen av området Strinda Hageby er det brukt tid på gode planløsninger både inne og ute. De grønne lungene fremhever arkitekturen og er inspirert av 1600 tallets lystgårder. Med Estenstadmarka et steinkast unna og Trondheim sentrum 10 min unna med buss er Strinda Hageby - Øvre Granåslia perfekt for både store og små som ønsker å trekke litt vekk fra Midtbyen – men likevel ønsker å kjenne på pulsen av Trondheim.
Et hjem skal være et sted hvor det er godt å være, et sted hvor man senker skuldrene og slapper av.


2 moderne 4-roms leiligheter

2 flotte 4 kvm leiligheter med store vindusflater og fjernvarme. Inneholder gang med eget rom for garderobeløsning. 3 romslige soverom, hvor det ene har tilgang til egen balkong. Stue med plass for både spisebord og sofaseksjon og fra stuen har man skyvedør til leilighetens andre balkong.

64 kvm // 4 roms // 1. etg

Her får du en flott 4-roms leilighet på bakkeplan. Leiligheten har store vindusflater og fjernvarme. gangen har eget rom til garderobe. Leiligheten har 3 romslige soverom, hvor det ene har tilgang til egen balkong. Stuen har plass for både spisebord og sofaseksjon og fra stuen har man skyvedør til leilighetens andre balkong. .............................................................................................................................. Mer om leiligheten // finnkode:186036088

64 kvm // 4 roms // 2. etg

Her får du en flott 4-roms leilighet i andre etasje. Leiligheten har store vindusflater og fjernvarme. gangen har eget rom til garderobe. Leiligheten har 3 romslige soverom, hvor det ene har tilgang til egen balkong. Stuen har plass for både spisebord og sofaseksjon og fra stuen har man skyvedør til leilighetens andre balkong.

Meld interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjon, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Vi har også video av våre nye boliger og legger også til rette for privatvisning eller hjemmebesøk. Ta kontakt så finner vi sammen løsning som passer best for deg!

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Uten etter en splitter ny leilighet?

Ute etter din første leilighet?

Ute etter leilighet å dele?

Ditt nye bad - start dagen her

En god start på dagen krever et lyst og delikat baderom. Baderomsinnredningen utfyller det klassiske badet med et stilrent design og lekre detaljer, samtidig som det er funksjonelt. Her får du et nytt bad ingen har brukt før!

Ditt nye kjøkken - hjemmets samlingspunkt

Et kjøkken er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt hvor det moderne livet leves. Vi har valgt et kjøkkenleverandør som har lekkert design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet - HTH