Ut i det fri

UT I DET FRI - Strinda hageby

Som en avkobling i hverdagen, eller som den daglige trimmen, med flotte utomhusarealer og tursti til marka er alt lagt til rette for herlige dager.

I Strinda Hageby vil vi kunne tilby solrike utomhusarealer som gjør det godt å bo. Her ligger man godt skjermet i en privat atmosfære med flott utsyn over parkanlegget til Strinda Hageby. Inne på området blir det sittegrupper hvor man kan nyte solen med sine gode naboer og det vil bli opparbeidet flotte rekreasjonsområder for lek og aktivitet til barna og barnebarna.

Det er en stor fordel å være en del av en utbygging som Granåsen Gård. Her har det fra dag en av vært tenkt helhetlig på utforming av grøntområder, grøntdrag og turstier. Nedenfor første utbyggingstrinn i Granåslia ble det anlagt tursti som går rett opp til Estenstadmarka hvor det også kjøres opp skispor på vinteren. Så her er det bare å ta bena fatt, sommer som vinter, og nyte turmaten på Estenstadhytta.

Ut på oppdagelsestur

Rett bak Strinda Hageby ligger Estenstadmarka, her er stiene velbrukte og navn godt skiltet. Mange av navneskiltene peker opp mot Estenstadhytta. Ei koselig turhytte som server kaffe, bakervarer og middag med rømmegrøt for den som ønkser det.

Ut på sykkeltur

Glad i å sykle? Rundt Strinda Hageby finner du mange fine sykkelturer. Ønsker du en tur langs fjorden har du Ladestien bare ti minutter unna. Er det skogen som kaller er det mange artig og kuperte stier i Estenstadmarka, for den som ønsker litt trim kan turen rundt Jonnsvannet anbefales, her finner du både en kort og lang runde.

Nyt maten ute med gode venner

Sommeren er for kort til å spise maten inne. Når solen titter frem er det godt å være ute - på Strinda Hageby kan du nyte det deilige været i grønne og omgivelser. Her finner du sittegrupper for den som ønsker det, men liker du best å sitte på pledd er det store områder med gress - her er det noe for en hver.