Svaberget

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Sørlandsidyll i Trøndelag

Velkommen til Svaberget, et felt der det legges til rette for et ferieparadis kun få meter fra sjøkanten. 27 solrike tomter i naturskjønne omgivelser kun et steinkast fra sjøen

Kjerknesvågen er et rolig og tilbaketrukket område på Inderøy som gir deg ”sørlandsidyll” ved sjøen. Her er det gangavstand fra butikk og Kjerknesvågen småbåthavn. Nærområdet er kjent for rikt sjøfiske i fjorden. Det finnes også et attraktivt ferskvann, Skjemstadvatnet med gode fiske- og bademuligheter om sommeren. Et mangfold av gode tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Mulighet for kjøp av båtplass i en av landets fineste båtmarina. Her er det lette adkomstmuligheter både med bil og båt.

Meld din interesse for dette spennende tomtefeltet nå!

Tomtevelger

I tomtevelgeren kan du utforske hvilke tomter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige tomtene.

Meld din interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel