Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Takk for henvendelsen! Vi tar kontakt!

Sørlandsidyll i Trøndelag kommer for salg!

Velkommen til Svaberget, et felt der det legges til rette for et ferieparadis kun få meter fra sjøkanten. Her kommer 28 lekre hyttetomter kun få meter fra sjøkanten for salg!

Kjerknesvågen er et rolig og tilbaketrukket område på Inderøy som gir deg ”sørlandsidyll” ved sjøen. Her er det gangavstand fra butikk og Kjerknesvågen småbåthavn. Nærområdet er kjent for rikt sjøfiske i fjorden. Det finnes også et attraktivt ferskvann, Skjemstadvatnet med gode fiske- og bademuligheter om sommeren. Et mangfold av gode tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Mulighet for kjøp av båtplass i en av landets fineste båtmarina. Her er det lette adkomstmuligheter både med bil og båt.

Meld din interesse for dette spennende tomtefeltet nå, og få informasjon først!

Meld din interesse

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.