Bankkvartalet

30 leiligheter midt i Melhus sentrum

Melhus sentrum går snart en ny og spennende tid i møte - Bankkvartalet, en ny nærings- og boligpark skal snart se dagens lys.

MelhusBanken, Heimdal Eiendomsmegling og Melhus Regnskap får nye lokaler. Den ærverdige bankbygningen blir bevart, restaurert og settes i stand til et sosialt møtested med mulighet for leie. Bankparken blir modernisert og flyttet på fremsiden ut mot Melhusveien. Her skal den gi glede til folket rundt.

I tillegg til næringsparken skal det skapes flere nye hjem. 30 nye leiligheter er nå i salg. Her blir det en god variasjon av moderne 2-, 3- og 4-roms leiligheter. Innovativ og variert arkitektur med spennende former står sentralt i dette prosjektet. Former og løsninger som gir det en helt egen identitet - en boligpark for fremtiden!

Se prospekt


Registrer deg her og få mulighet til å se/laste ned prospektet.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Book tid for en uforpliktende prat!

Avtal et møte med en av meglerne og få en grundig gjennomgang av prosjektet en til en, og få svar på de spørsmål du måtte ha. Vi har ingen faste visningstider for øyeblikket, men står klare til å møte deg når det måtte passe.

Book tid med megler nå!

LEILIGHETSVELGER

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Se Bankkvartalet fra lufta!

I dronefilmen under kan du se Bankkvartalet fra fugleperspektiv. Her har du alt du trenger i umiddelbar nærhet!

Om prosjektet

På tegneblokka står en svært spennende leilighetsmiks samt ulike parker og uteområder. Midt i sentrum av Melhus. I første omgang 30 nye leiligheter fordelt på to bygg.

Åtte etasjer opp ruver Banktårnet med sine 27 leiligheter. Herfra har du fantastisk utsikt utover sentrum i sør og Gaula i vest. Her finner du leiligheter fra 45 til 144 kvm, med rom for å nyte utelivet på både vest- og østsiden av leiligheten. Bor du i en av de to toppleilighetene har du hele 109 kvm med utendørs lykke å boltre deg på. 1, 2 eller 3 soverom, 1 eller 2 bad - velg det som passer DEG best i Banktårnet.

I toppetasjen av Melhusbanken finner du Banktoppen. Her ligger tre leiligheter med nydelig utsikt mot den nye Bankparken og Melhus sentrum i sør. Leilighetene spenner fra 46 til 113 kvm og dekker ulike behov for ulike lisvssituasjoner. Velger du den største har du rett under 100 kvm uteplass for å nyte lyse morgener og sene sommerkvelder. Balkong med takoverbygg eller større uteplass med rom for mange? Valget er ditt på Banktoppen.

Melhus - Det beste fra to verdener

En forstad i vekst med kort vei til både naturens skattekammer og et mer urbant og aktivt byliv. Med turmuligheter i marka bare noen minutters kjøring unna og sentrumslivet rett utenfor, får du servert det beste fra to verdener når du bor på Bankkvartalet.

En forstad i vekst

I Melhus sentrum finnes alle servicefunksjoner man regner med å finne på et tettsted. Her finner du blant annet annet kjøpesenter, vinmonopol, legesenter, bank, bensinstasjon, flere restauranter og kafeer, tannlege, treningssentre og rådhus. Det dukker stadig opp flere tilbud til folket som bor her etter hvert som innbyggertallet vokser. Tilflytning fra andre steder sørger for et stadig mer levende sentrum.

Tur og rekreasjon

Vil du nyte naturen i ro og mak er det gode muligheter for det på Melhus. På Bankkvartalet får du marka tett på med godt etablerte turstier og oppkjørte skiløyper om vinteren. Er du ute etter mer fart og spenning, kan Vassfjellet lokke med sitt populære alpinanlegg bare 20 minutter unna.