Byggetrinn 4

Trinn 4 - med fokus på det grønne


Drømmen om et liv ved byen og ved vannet, treffer mange. Bare i løpet av 2 år er det solgt over 420 boliger på Øvre Nyhavna. Pulsen stiger - det er tid for flere nye drømmeleiligheter!

Flere leiligheter, flere drømmer å oppfylle. Nå skrider prosjektet videre til byggetrinn 4. Det er ikke rart at folk elsker Nyhavna. Det bygges en ny bydel og hele området er i en støpeskje. Nært knyttet til sentrumslivet, men med egen puls. Her bor du sentralt, men det er kort vei til sentrum, sjø og grønnmark.

Prosjektet beveger seg videre opp i høyden – og nærmere naturen. Det er kommet til nye arkitekter med nye visjoner og materialer - men vi tør å si at vi fortsetter med den samme utsøkte kvaliteten. En stor park mellom byggene inviterer til varme sommerkvelder, og den friske lukten av sjø, vind og vann blir en del av hverdagen her på Øvre Nyhavna. Her kan du tusle fra egen dør, gjennom grøntdraget – og helt ned til Trondheimsfjorden.

Vi mener at dette er den beste tomta i byen. På trinn 4 får du alt det som har gjort Øvre Nyhavna til en salgssuksess – og enda litt til. Det er like sentralt, unikt og fremtidsrettet, men med det lille ekstra. Det er den flotte arkitekturen, de smarte planløsningene og den utsøkte beliggenheten som ofte gjør hele forskjellen.

Det er samme sjel i en ny kropp. Det er fremdeles Øvre Nyhavna. Bare med en ny vri.

Toppen

Trinn 4 på Øvre Nyhavna oser av pen arkitektur. Toppen skiller seg ut med bruk av teglsten, noe som gir bygget en særegen karakter. Her finner du leiligheter fra 30,5 kvm og opp til 152,5 kvm. Den største, i femte etasje, er en lekker 4-roms leilighet med en imponerende stor balkong på hele 95 kvm!

Høyden

Høyden er det høyeste bygget i dette trinnet og huser relativt store leiligheter fra 83 kvm og opp til 138,5 kvm. Både Toppen og Høyden ligger i direkte tilknytning til den store parken. Ta heisen ned fra leiligheten og rusle gjennom grøntområdet helt ned til fjorden.

Et lekent uteområde

En grønn lunge opparbeidet i trappet terreng fører deg ned mot fjorden. Her kommer det flere trebenker som følger terrengformene som gir karakter til uterommet, hvor du kan sette deg ned og nyte solen.

Nytt trinn - Nye leiligheter

I leilighetsvelgeren kan du utforske og få en oversikt over de forskjellige leilighetene vi har i Trinn 4.

Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg innen kort tid. Fremtiden er på Øvre Nyhavna!

Se prospekt


Registrer din info her og få mulighet til å se/ laste ned prospektet. Registreringen er helt uforpliktende. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel
 • Fremtidens Øvre Nyhavna

  Eventyret om Øvre Nyhavna har såvidt begynt
 • Arkitekt Kine Tambs

  Nytt trinn - ny arkitekt
 • Turmulighetene

  Dine turer din hverdag
 • Utbygger Heimdal Bolig

  Fremtidsrettet boligbygging
 • Boligdrømmen

  Et drømmeprosjekt ute og inne
 • Roar Hildonen

  Pub- og restauranteier

Trondheims nye bydel

Husker du Solsidens forvandling, fra grå industri til et yrende knutepunkt? Nå står Nyhavna for tur. På tegnebrettet finner du boliger, kafeer, butikker og nye arbeidsplasser med utsikt mot sjøen. Her vil en urban bydel reise seg, som en sammensmeltning mellom det gamle industriområdet og det sentrum vi kjenner. Historikken i området gir Øvre Nyhavna en autentisk ryggrad. Nytt, men ekte. Moderne og likevel så fullt av sjel.

Det lekne og grønne uteområdet

Mellom byggene i trinn 4 finner du et uteområde for både store og små. Den utvendige hagen har gode sol- og lysforhold. Her kommer det benker på solrike steder og store gressområder perfekt for piknik og avslapning. Trinn 4 grenser til hovedparken som blir en stor og flott kommunal park. Dette blir et naturlig skille mellom Trinn 1-3 som er tegnet av PKA arkitekter og Trinn 4-6 som blir tegnet av Voll arkitekter.

På trinn 4 blir uterommet åpent og velkomment, samtidig som det skal kommunisere at dette ikke er en offentlig park, men forbeholdt de som bor her. Her vil ganglinjene fra Lade Allé bevege seg under pergolaer med organiske former, som viser at man er på vei inn i et semiprivat område. Overgangen til den frodige bydelsparken er via en raus trapp som også kan benyttes til opphold under en frodig ramme av klatreplanter. Differensieringen mellom privat og semiprivat areal understrekes ved hjelp av endring i dekker, bruk av hekker og vegetasjon som tydeliggjør hovedinngangene og private balkonger.

På Øvre Nyhavna vil det komme en flott grønn lunge som blir opparbeidet i trappet terreng. Her kommer det flere trebenker som følger terrengformene som gir karakter til uterommet, hvor du kan sette deg ned og nyte solen. Overbygde sykkelparkeringer skaper naturlige soner i parken, og brukes som romdannende element i tillegg til sin primære funksjon.

Med fokus på det det grønne. Ved byen - ved vannet