Melhustorget: Hus D

Over 100 solgte allerede - Nytt hus i salg nå!

Det er store og spennende endringer i sikte for Melhustorget. Senteret skal utvides og det vil komme nye moderne boliger på toppen. Her får du alt du trenger i umiddelbar nærhet; torg, kjøpesenter, takhage og topp moderne leiligheter, omkranset av vakker natur. Tomta og beliggenheten er helt fantastisk og vi mener det er ”beste tomta” på Melhus!

Nå er det kun få leiligheter igjen i trinn 1 av Melhustorget. Salget på første hus av trinn 2 har også vært formidabelt og nå er neste hus i dette trinnet ut for salg! 54 leiligheter moderne leiligheter der miksen er variert, og du vil finne mange fine løsninger enten du er ute etter en litt mindre 2-roms eller større 4-roms.

På nye Melhustorget kan du finne ro og nyte frisk luft på den grønne og frodige takhagen. Er du ute etter litt liv, finner du torget og kjøpesenteret på bakkeplan.

Bo landlig og tilbaketrukket, men likevel midt i hjertet av Melhus.
Bo på "beste tomta i Melhus", med kvaliteter fra øverste hylle.

Se priser og plantegninger i leilighetsvelgeren under.

Meld interesse


Vi holder åpent i vårt visningslokale som ligger midt i Melhus, hverdager kl 11-15.

Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjon, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Et sted i vekst - sentralt, men landlig

Melhus er et trivelig sted ved Gaulas bredde. Her får du et mangfoldig folkeliv preget av kunst og kultur. På Melhus kan du leve tett på naturen, men ha tilgang på alt du trenger rett i nærheten, og det er bare en svipptur unna Trondheim.

Melhus har hatt en gjeve befolkningsvekst og i takt med den økende tilflyttingen har Melhus sentrum fått et stadig mer urbant og levende preg. Her kan du bo med kort vei til vakker natur, mens du har alt du trenger en heistur unna. Få servert det beste fra to verdener.

Sentralt, men landlig!

Leilighetsvelger

Finn din nye drømmebolig!

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, se priser og oversikt over de forskjellige leilighetene. Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg innen kort tid. Ønsker du å kontakte oss, finner du kontaktinformasjon nederst på siden.