Med en fot i vannkanten og den andre i sentrum

Drømt om leilighet – men aldri funnet den som «har alt»? Velkommen til Øvre Nyhavna. Her forenes gode løsninger, godt håndverk og urbanitet. Og enestående beliggenhet fortjener enestående leiligheter. Treverk puster liv i de moderne linjene. Beliggenheten, materialene og interiøret smelter sammen til det vi våger å kalle drømmeleiligheter.

Byggetrinn 1 ble Trondheimshistoriens største salgssuksess og byggetrinn 2 er nå i salg - mye tidligere enn planlagt. Flere leiligheter, flere drømmer å oppfylle.

Møt oss på infosenteret

 • Fremtidens Øvre Nyhavna

  Eventyret om Øvre Nyhavna har såvidt begynt
 • Arkitekt Per Knudsen

  Innfallsporten til Øvre Nyhavna
 • Turmulighetene

  Dine turer din hverdag
 • Utbygger Heimdal Bolig

  Fremtidsrettet boligbygging
 • Boligdrømmen

  Et drømmeprosjekt ute og inne
 • Roar Hildonen

  Pub- og restauranteier
 • Barndomsminner

  Historier med autentisk ryggrad fra Øvre Nyhavna
 • Eiendomsmegler Hans Christian Espenes

  Paralleller til tidligere suksessprosjekt
 • Øvre Nyhavna under krigen

  Strategisk betydning for okkupasjonsmakten

Finn din nye bolig

Øvre Nyhavna satte salgsrekord i Trondheim på Byggetrinn 1. Nå er salget i gang på Byggetrinn 2. I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, se priser og oversikt over de forskjellige leilighetene.

Byggetrinn 2 - enda en etasje opp

Drømmen om et urbant liv ved vannet treffer mange. "Alle" vil ha en bit av Øvre Nyhavna. Da er det fint at vi bare har sett begynnelsen på transformasjonen. Her er det plass til fler. Det bygges en ny bydel nå. Hele området er i en støpeskje. Nært knyttet til sentrumslivet, men med sin egen puls. Urbant, men med kort vei til skog og grønn mark under føttene.

Er det utsikten som lokker deg mest, kan du glede deg: Dette byggetrinnet tar deg enda en etasje opp. Samtidig beholder vi det sammensatte og varierte - både i høyde og fargesetting. Vi blåser liv i boforholdene gjennom grønne arealer og individuelt preg på alt fra balkonger til fasonger. Utstrakt bruk av trevirke og glass skaper et lett, lyst og luftig nabolag - med flott utsikt. Dette er bygg som er vakre å se på, men enda vakrere å se fra...

Parkeringsmuligheter rett under bygget, med inngang fra Ladebekken. Takhage - tilgjengelig for alle - legger til rette for både dyrking og soling. Det blir små leiligheter, det blir store leiligheter, og noen midt i mellom. 106 leiligheter fordelt på tre vakre bygg. Finner du din?

Straumen

Straumen ligger tilbaketrukket til, mellom parken i byggetrinn 2 og blindveien i Lade Alle. Her får du leiligheter i ett bygg med et delikat og spennende design. Her har arkitekten stor variasjon i både materialbruk og utførelse. I fjerde etasje er halve arealet satt av til en stor felles takterrasse der sene sommerkvelder kan nytes sammen gode venner.

Svaberget

Svaberget er sammensatt av mange ulike leilighetstyper. Bygget har ulike høyder for å skape best mulig solforhold og utsikt og å skape et godt bomiljø for alle. En stor takterrasse legger til rette for nydelig utsikt og utehygge.

Skjæret

Fra Skjæret har du god utsikt gjennom hele parken. Fasaden har et spennende uttrykk med tre, murpuss og glass i et godt samspill. Her finner du romslige leilighetstyper av ulike varianter med gode planløsninger.

Trondheims nye bydel

Husker du Solsidens forvandling, fra grå industri til et yrende knutepunkt? Nå står Nyhavna for tur. På tegnebrettet finner du boliger, kafeer, butikker og nye arbeidsplasser med utsikt mot sjøen. Her vil en urban bydel reise seg, som en sammensmeltning mellom det gamle industriområdet og det sentrum vi kjenner. Historikken i området gir Øvre Nyhavna en autentisk ryggrad. Nytt, men ekte. Moderne og likevel så fullt av sjel.

Med en fot i vannkanten og den andre i sentrum er Øvre Nyhavna området for deg som vil nyte flere aspekter ved det gode liv. Spasere, sykle, puste, leve. Et miljø- og beboervennlig område med vegetasjon og pusterom. Noe av det unike med Nyhavna er at du får i pose og sekk. Fordelene ved det levende og sentrumsnære - kombinert med følelsen av å leve tilbaketrukket. Med kun 10 minutters spasertur til Solsiden og 2 minutter til sjøen, har du alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Øvre Nyhavna er i ferd med å blomstre. Ikke bare med grønne lunger og parker, men med et yrende folkeliv. Med spisesteder, sykkelstier, handel og boliger. Det blir et område hvor du ikke bare kan bo, men leve. Tilbaketrukket, men med puls.

Byggetrinn 1 - Fortsatt noen få leiligheter igjen

De tre byggene i byggetrinn 1 har hver sine særegenheter. Bølgen, signaturbygget, ønsker velkommen med sine myke buer. Baugen ligger stødig i sjøkanten med sine storslåtte takterrasser og til slutt Broen med sin fascinerende asymmetri og finurlige bro som binder den sammen med Bølgen.

Felles for dem er den utvendige hagen med gode sol- og lysforhold. Her kommer det benker på solrike plasser og lekeplassen blir plassert midt i hjertet av anlegget. En helhetlig, variert beplantning av trær, hekker og blomstrende busker gjør at man i realiteten vil bo i et nytt parkkvartal på Øvre Nyhavna.

Bølgen

Signaturbygget, Bølgen (A2), ligger på hjørnet mot Ladebekken og Strandveien. Bygget lever sitt eget myke liv. Formen forsterker at det ligger i en spesiell posisjon.

Broen

Broen (A3) er bygget med flest leiligheter i dette byggetrinnet. Broen og Bølgen er sammenbundet med en innglasset bro hvor du kan speide utover byen og fjorden.

Baugen

I Baugen (A1) finner du leiligheter fra 26,5kvm til 105 kvm. Et stort spenn som tilfredsstiller de fleste behov og ønsker.

Fantastisk utsikt

Utsikten fra de store balkongene i Bølgen er noe helt for seg selv. Sene sommerkvelder med solnedgang kan nytes til det fulle her i Trondheims nye bydel.